Dag 1 – And so it begins

Dag 1 – And so it begins

Dag 1 av min Slow Carb reise begynte med en veldig uvant frokost, som selveste Tim Ferris sverger til; Egg, spinat og linser. Til vanlig består min frokost av – etter min mening – mer lettspiselig mat om morgenen, som havregryn, brødskive, polarbrød eller knekkebrød.

Frokosten var jeg veldig skeptisk til. For det første er linser for meg forbeholdt lunsj eller middag, i tillegg til at jeg ikke synes det er spesielt godt. For det andre er ikke varm spinat noe jeg har veldig lyst på innen 20 minutter etter jeg har stått opp på morgenen, selv om man kan tilsette noe krydder. Og for det tredje var det veldig ulik konsistens på maten. Overraskende nok var det ikke så ille, men jeg ble veldig fort sulten igjen etter frokost. Fremover skal jeg ta en litt større frokost, og kanskje vurdere å legge til noen andre grønnsaker.

Etter jeg hadde spist lunsj rundt kl. 11:30 holdt jeg meg mett helt til klokken 18:30, som et resultat av noe overspising siden jeg følte meg nokså utsultet etter den magre frokosten. Da lagde vi bakt søtpotet med fyll og kylling. Vanligvis lager jeg denne middagen som kosemiddag med både bacon, creme fraiche og ost inni. Denne varianten var kun med grønnsaker, persille og krydder.

Dette syntes jeg var kjempegodt, og selv om jeg pleier å lage søtpoteten med både creme fraiche, bacon og ost inni i tillegg, så var jeg veldig fornøyd med å ha funnet en såpass god rett som gikk an å spise på dietten!

Det var ikke før etter middag at jeg fant ut etter litt søking på nettet etter en fullstendig matvareliste som vi kunne velge fra, at søtpotet kun burde spises i begrensede mengder, da det er en type karbohydrater som bryter med regelen om at man ikke kan spise karbohydrater som er hvite eller som kan være hvite. Dette inkluderer potet, og dermed også søtpotet. Bummer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *